Διαδρομή: Αρχική Σελίδα arrow Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Νέα Μουδανιά, 31/12/2010

Φίλες και Φίλοι,

Στο πλαίσιο της διοικητικής μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» Ο δήμος Μουδανιών συνενώθηκε με τους Δήμους Τρίγλιας και Καλλικράτειας και σχημάτισαν τον καλλικρατικό «Δήμο Νεας Προποντίδας».

Η παραπάνω αλλαγή υποχρεώνει τον Δήμο Μουδανιών μετά από μια δυναμική αναπτυξιακή πορεία 63 χρόνων, η οποία τον ανέδειξε στον πρώτο Δήμο του Νομού Χαλκιδικής να συνεχίσει αυτή την πορεία σαν έδρα του Καινούργιου Δήμου Νέας Προποντίδας.

Ενώνοντας πλέον τις δυνάμεις μας με τους δύο Δήμους είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και προσήλωση την πορεία στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.

Μαζί με όλες τις υπόλοιπες αλλαγές αλλάζει και η ιστοσελίδα μας.

Από την 01/01/2011 δεν θα μας βρίσκετε στην παλιά μας ηλεκτρονική διεύθυνση .

Το www.moudania.gr σας αποχαιρετά με τις καλύτερες ευχές όλων μας, Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και υπαλλήλων.

Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια μας ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Νέας Προποντίδας, σας ευχόμαστε «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» και σας περιμένουμε συνοδοιπόρους στο δρόμο της Δημιουργίας.

Ο Δήμαρχος Μουδανιών

Ανδρέας Παπαγιάννης

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δαμιανός Ιορδανίδης, σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, που θα γίνει το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011 στις 11:00 π.μ. μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού καταστήματος στα Νέα Μουδανιά, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 26.

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας

Δαμιανός Ιορδανίδης

Από τον Δήμο Μουδανιών ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών στο δίκτυο υδροδότησης αύριο Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 και από τις 09:00 έως τις 13:00, θα διακοπεί η υδροδότηση στην πόλη των Ν. Μουδανιών από το ύψος της οδού Τζαβούρα και προς τα επάνω.

Από τον Δήμο Μουδανιών ανακοινώνεται ότι σήμερα Πέμπτη 16/12/2010 λόγω κακών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση) σε όλη την περιφέρεια του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.